Yhteystiedot

Valitse alta aihealue, joka vastaa parhaiten tarpeeseesi.

Etsitkö kotia?

Katso läpi valikoimamme ja täytä hakemus vapaasta vuokra-asunnosta. Kohteiden näytöt järjestetään täytettyjen hakemusten perusteella, ja olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin mahdollisimman pian.

Jätä yhteystietosi

Ellet löytänyt sopivaa, tai unelmiesi koti oli varattuna, jätä ihmeessä yhteystietosi ja kerro millaista kotia olet vailla. Olemme sinuun suoraan yhteydessä, mikäli sopiva koti vapautuu vuokralle piakkoin.

Sisäänmuutto

Vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen löydät sisäänmuuttoa helpottavan muistilistan, kodin ohjekirjat sähköisenä sekä muita tietoja asumiseen liittyen asukassivuiltamme.  

Poismuutto

Kun asumisen tarpeesi on muuttunut ja on aika muuttaa, voit tehdä vuokrasopimuksen irtisanomisen verkossa. Sivulla on myös tärkeät loppusiivousohjeet poismuuttavalle. 

Vikailmoitus

Onko sinulla asumiseen liittyvä ongelma? Kiireelliset huoltopyynnöt on hyvä tehdä suoraan kotitalosi huoltoon - numeron löydät porraskäytävän ilmoitustaululta tai kodin kansiostasi. Ilmoita ongelmasta myös meille.

Muu asia

Kaikissa muissa asumiseen liittyvissä asioissa, voit jättää meille viestin oheisella lomakkeella. Ei kiireellisissä asioissa pyrimme vastaamaan seuraavan arkipäivän kuluessa.