KUN TARVITSET KODIN KUOPIOSTA 

Miksi Savokodit?

Savokodit on Kuopion keskusta-alueen elämäntapaa parhaimmillaan. Se on asumista uudessa, rauhallisessa ja modernissa omistusasunnossa, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä - Huolettomasti, mukavasti ja omistusasujaa edullisemmin.

 

Kaikki kohteemme sijaitsevat kilometrin sisällä Kuopion torilta.

JOs etsit hieman parempaa asumista

Valitse Savokodit

Emme ole perinteinen vuokra-asuntoja rakennuttava vuokrataloyhtiö. Vuokraamme vain uusia omistusasuntoja parhailta paikoilta ja arvosijainneista Kuopiossa.

 

Kaikissa kohteissamme on sitä jotakin: Osa taloista on rakennettu uudiskohteiksi suojeltuihin, satavuotiaisiin kauttaaltaan saneerattuihin arvotaloihin - osa taas on esimerkiksi Kallaveden tuntumassa, kauttaaltaan uusia ja moderneja lasitetuin parvekkein ja tehokkain neliöin.

 

Kaikki Savokodin vuokra-asunnot ovat vuosina 2017-2022 rakennettuja uudiskohteita rauhallisista omistusasunnoista.

Huoletonta asumista edullisesti

Vuokralla Savokodissa

Kotia ei tarvitse omistaa - vuokraaminen antaa joustavuutta ja on myös edullisempaa. Savokodin vuokrakoti voi silti olla kuin oma, sillä saat sisustaa sen itsellesi mieluisaksi, sillä haluamme, että viihdyt kodissasi pitkään.

 

Arvostamme pitkäaikaisia vuokrasuhteita, emmekä halua karkoittaa sinua ylisuurilla vuokrankorotuksilla. Savokodilta saat aina laadukkaan asukaskokemuksen koko asumisesi ajan ja puoleemme voit kääntyä aina kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kiinnostuitko kodeistamme?

Tutustu ja vuokraa

Kun arvostat siistiä uutta kotia, hyvää sijaintia keskellä Kuopiota - ja haluat asua kodissasi vähintään vuoden, Savokoti on sinua varten! Olitpa opiskelija, eläkeläinen, työssäkäyvä - muutit yksin, pariskuntana tai lemmikin kanssa, haluamme tarjota sinulle ainutkertaisen hyvän kodin.

 

Tutustu valikoimiimme ja löydä seuraava kotisi. Tee hakemus suoraan sivuiltamme - näet valikoiman suoraan sivuiltamme.